Om oss

Hej och välkommen till Nordic Poster Garage!

Vi är Love och Erik, hjärtat och själen bakom detta passionerade projekt. Födda och uppvuxna i Malmö, och nu bosatta i pulserande Stockholm, har vi alltid haft en djup förkärlek för de skandinaviska landmärkena och platserna som format oss. Varje hörn, varje gränd och varje siluett bär med sig en berättelse – och dessa berättelser vill vi dela med er genom våra unika tryck.

För oss handlar det inte bara om att skapa en vacker poster. Det handlar om att fånga essensen av platser som berört oss, och transformera dem till konstverk som ni kan ta med er hem och hänga på er vägg. Varje tryck är ett minne, en bit av vår historia och kärleken till vårt ursprung.

Vi tror också starkt på hållbarhet. Därför sätter vi stor vikt vid lokal produktion och ansvarsfulla tillverkningsprocesser. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder produkter som inte bara är unika i sin design, men som också har producerats med tanke på miljön. Vår "print on demand"-metod säkerställer att ingen resurs slösas i onödan, och att varje poster skapas med omsorg för er.

Med Nordic Poster Garage vill vi erbjuda er något ni inte kan finna någon annanstans - en kombination av personlig touch, lokal känsla och hållbar kvalitet.

Tack för att ni besöker oss och delar vår passion.

Varmt välkomna,
Love & Erik.

Att skapa konst med omsorg för planeten

På Nordic Poster Garage är vi inte bara passionerade om design, men också om vår planet. Här är några av de steg vi tar för att göra vårt företag mer hållbart:

  1. Lokal produktion: Vi minskar koldioxidutsläppen genom att producera våra posters nära dig.
  2. Hållbart papper: Vårt papper kommer från skogar som underhålls på ett hållbart sätt, vilket gynnar vilda djur och lokala samhällen.
  3. Eko-bläck: Vi använder 100% ofarligt och giftfritt bläck som uppfyller de strängaste standarder.
  4. Återvinning: Vi minimerar vårt avfall genom att förbättra återvinningsprocesser och välja återvinningsbara material.
  5. Rättvisa partners: Vi samarbetar endast med partners som följer höga standarder för hållbarhet och rättvisa arbetsförhållanden.

När du väljer Nordic Poster Garage får du inte bara en vacker poster - du bidrar också till en mer hållbar framtid.